Банско Лукс Пропъртис
Адрес: гр.Разлог, пл.Преображение, ет.1   Телефон: 0882094687
Email: banskoluxproperties@gmail.com

ID -677,  Разлог Етаж от новопостроена сграда за продажба

0 €

Разлог, Разлог,
Апартамент
Продаден

Информация

Стаи: 5
Легла: 3
Бани: 3

Информация за имота

Размер на парцела: 180 m2
Агенция за имоти „Банско Лукс Пропъртис“ предлага за продажба последен етаж от новопостроена жилищна сграда съставен от два апартамента в близост до центъра на гр. Разлог. Градът се намира в югозападна България, сгушен в красивата Разложка долина, в полите на величествения Пирин. гр. Разлог е втория основен туристически център в региона, известен до сега предимно със своя първокласен ски курорт- Банско. Имота се простира върху площ от 180 кв.м и предлага следните помещения: две обособени помещения за кухненски бокс и всекидневна, три спални, три бани с WC и четири балкона. Апартаментите се предлагат с две мазета с обща площ от 8 кв.м.и две парко места с обща площ от 25 кв.м.

Оглед на имота
Оглед на имота можем да организираме  в удобно за вас време. За целта, свържете се с нас и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на капаро, след което се прекратяват бъдещи огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.




banskoluxproperties@gmail.com
 
Екстри