Банско Лукс Пропъртис
Адрес: гр.Разлог, пл.Преображение, ет.1   Телефон: 0882094687
Email: banskoluxproperties@gmail.com

ID -578,  Разлог Стилно обзаведена къща с двор за продажба

0 €


Разлог, Разлог,
Къща
Продаден

Информация

Стаи: 4
Легла: 2
Бани: 2

Информация за имота

Размер на парцела: 120 m2
Агенция за продажба на имоти „Банско Лукс Пропъртис“ предлага за продажба къща на два етажа с двор в гр.Разлог. Градът се намира само на 6 км. от всеизвестният ски курорт Банско, България. Разположението на града предлага невероятна гледка към трите величествени планини Пирин, Рила и Родопи. Къщата за продажба от агенция „Банско Лукс Пропъртис“ се намира в центъра на гр.Разлог и е на два етажа. Къщата е с РЗП 120 кв.м.и е разположена върху парцел от 250 кв.м. Първи етаж предлага: входно антре, кухня, всекидневна и WC. Втори етаж: две спални, тераса и баня с WC. Напълно обзаведена с заден двор с барбекю. Намира се в центъра на града.

Оглед на имота
Оглед на имота можем да организираме  в удобно за вас време. За целта, свържете се с нас и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на капаро, след което се прекратяват бъдещи огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.




banskoluxproperties@gmail.com
 
Екстри