Банско Лукс Пропъртис
Адрес: гр.Разлог, пл.Преображение, ет.1   Телефон: 0882094687
Email: banskoluxproperties@gmail.com

ID -574,  Разлог Обзаведен 2-стаен апартамент за продажба в нова сграда

31 950 €

Разлог, Разлог,
Апартамент
Продаден

Информация

Стаи: 2
Легла: 1
Бани: 1

Информация за имота

Размер на парцела: 84.56 m2
Агенция за имоти „Банско Лукс Пропъртис“ предлага за продажба обзаведен апартамент с една спалня в тих район на гр. Разлог. Градът се намира в югозападна България, сгушен в красивата Разложка долина, в полите на величествения Пирин. гр. Разлог е втория основен туристически център в региона, известен до сега предимно със своя първокласен ски курорт- Банско. Апартамента за продажба в град Разлог се намира в ново построена сграда разположена на площ от 760 кв.м. Сградата се състои се от два блока и се намира в тих район на граа. Имота се простира върху площ от 84.56 кв.м и предлага следните помещения: антре, кухня с всекидневна, спалня, баня и мокро помещение. Луксозно завършени общи части. Намира се на партерен етаж. Сградата е без такса поддръжка.

Оглед на имота
Оглед на имота можем да организираме  в удобно за вас време. За целта, свържете се с нас и кажете кога бихте искали да направите оглед.
Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на капаро, след което се прекратяват бъдещи огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с нас за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.




banskoluxproperties@gmail.com
 
Екстри